مطابق تحلیل قبل همانطور که گفتیم قیمت به محدوده کف رنج خود رسیده است و در صورت مشاهده، مطابق تحلیل قبل همانطور که گفتیم قیمت به محدوده کف رنج خود رسیده است و در صورت مشاهده فشار خرید و تثبیت بالای محدوده ۲۶۶۶۶ دلار ، قیمت پتانسیل رشد تا سقف رنج را دارد.
اکنون پس از گذشت چند روز قیمت درحال کف سازی و تثبیت است. همچنان سناریو قبل پا برجاست و در صورت مشاهده فشار خرید و تشکیل کندل صعودی قوی، مسیر رشد تا سقف تریدینگ رنج محدوده ۳۰ هزار دلار هموار خواهد شد؛ اما در صورتی که بیتکوین موفق به تثبیت بالای حمایت ۲۶۶۰۰ دلار نشود و فشار فروش مشاهده شود، قیمت میتواند تا محدوده حمایتی ۲۵ هزار دلار به ادامه ریزش خود بپردازد.
بررسی دادههای آنچین نشان میدهد که استخراجکنندگان بیتکوین شروع به جابجایی داراییهای خود کردهاند. این داراییها در صورت نقدشدن میتوانند با افزایش فشار فروش منجر به کاهش احتمالی قیمت بیتکوین شوند.
پلتفرم تحلیل آنچین کریپتوکوانت، در آخرین گزارش خود به بررسی رفتار استخراجکنندگان بیت کوین پرداخته است. در گزارش این پلتفرم آمده است که ذخایر بیتکوین ماینرها در حال کاهش است که میتواند به معنی ایجاد فشار فروش از سوی آنها باشد.
شاخص Net Realized Profit/Loss نیز روز گذشته رشد زیادی داشته است که نشان از فروش حجم زیادی بیتکوین و سیو سود فعالین بازار دارد. این در حالی است که در چند روز گذشته که بیتکوین در محدوده قیمت ۲۷۲۰۰ دلار در حال نوسان بوده، کل میزان فروش یا جابهجاییهای انجام شده در ضرر بوده است. این حجم از سود تحقق یافته میتواند در صورتی که قیمت بیتکوین رشدی نداشته، مشکوک باشد.
طی چند ماه اخیر نیز، جهش ناگهانی در موجودی داراییهایی که ۵ تا ۷ سال از آخرین جابهجایی آنها میگذرد رخ داده است. چراکه حدود ۸۶۲ هزار بیتکوین که هنگام تشکیل سقف سال ۲۰۱۸ خریداری شده بودند، تاکنون خرج نشدهاند. این بیتکوینها در بازار نزولی ۲۰۱۹، سقوط قیمت در زمان همهگیری کرونا و فروپاشی لونا و صرافی FTX جابهجا نشدهاند و اخیرا با بالا رفتن سن آنها، به داراییهای جابهجا نشده در ۵ تا ۷ سال اخیر اضافه شدهاند.