مطابق چارت تایم فریم روزانه همانطور که مشاهده میشود، قیمت پس از چندین ماه ریزش بالاخره موفق به شکست کانال نزولی بلند مدت خود شد و پس از شکست و تکمیل پولبک با فشار خریداران مواجه شد.
انتظار میرود روند صعودی ادامه دار باشد اما این نکته را باید در نظر داشت، زمانی که کانال اصلی شکسته میشود، بازار وارد فاز تریدینگ رنج شده و تلاش میکند به خوبی خودش را بالای کانال و مقاومت ۱۰۲.۵ تثبیت کند.
اکنون سناریو اصلی، ادامه روند صعودی است و شرط صعود، تثبیت قیمت بالای ناحیه ۱۰۳ است. در صورت مشاهده فشار خرید، مسیر صعود تا محدوده مقاومتی ۱۰۵ هموار خواهد شد.
همچنین با بررسیهای گزارشهای اخیر اقتصادی، یکی از مهمترین عوامل رشد دلار، شاخص احساسات سازندگان مسکن در آمریکا بوده است. دلار آمریکا به دنبال ارزیابی قوی در مورد شاخص احساسات سازندگان مسکن که میتوان آن را به دادههای مثبت اقتصادی قبلی مانند خردهفروشی و تولیدات صنعتی قوی اضافه کرد، به بالاترین سطح خود در یک هفته گذشته رسید. شاخص احساسات سازندگان مسکن نشان میدهد که علیرغم اینکه Home Depot، بزرگترین خردهفروش لوازم خانگی در ایالات متحده آمریکا، گزارش درآمدزایی ضعیفی را برای سهماهه اول سال جاری اعلام کرده است، آمریکاییها ممکن است هزینههای بازسازی را از سر بگیرند.
باید خاطرنشان کرد که شاخص احساسات سازندگان مسکن آیندهنگرتر است و ممکن است در افزایش ارزش دلار آمریکا نقش داشته باشد. جفتارز USD/JPY به بالاترین سطح خود از ۳ مه رسیده است و EURUSD نیز در تصویر بزرگ، بهویژه اگر به زیر سطح قیمتی ۱.۰۸۲۵ سقوط کند، در یک روند نزولی قرار میگیرد. به طور کلی، دادههای اقتصادی در ایالات متحده آمریکا در یک هفته گذشته قوی بوده است که به قدرت گرفتن دلار آمریکا کمک کرده است.
همچنین بایدن رئیس جمهور آمریکا و مک کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی درباره مذاکرات سقف بدهی با یکدیگر دیدار کردند. اما هنوز توافقی برای سقف بدهی وجود ندارد. مک کارتی در یک کنفرانس خبری گفت: توافقی حاصل نشده و احساس میکنم که مذاکرات سازنده بوده است.
لحن بحث نسبت به دفعات قبل بهبود یافته بود. در زمینههایی که ما اختلاف نظر داشتیم، مذاکرات مفید بودند. مایل به صحبت در مورد افزایش درآمد نیستیم، مشکل در هزینه است نه درآمد. مذاکرات در سطح کارکنان ادامه خواهد یافت.
این گزارشات و اتفاقات اخیر دنیای سیاست و اقتصاد، خبر از بیجهتی روند بازار را در میان مدت به ما میدهد و سناریو محتمل برای شاخص دلار، رنج حرکت کردن بین محدوده ۱۰۳ الی ۱۰۵ طی هفتههای آتی است.