مشاوره جهت تبلیغات
بروکر

۱۰ تا از بهترین بروکر برای اسکالپ

بعد از مدت ها کلنجار رفتن بر سر انتخاب بهترین استراتژی معاملاتی، نوبت به چه چیزی می‌رسد؟ حیف است حالا که تا این جا آمده‌اید و از بین این همه استراتژی، اسکالپینگ را برای خودتان انتخاب کرده‌اید، خیلی ساده از کنار پروسه تصمیم‌گیری برای بروکر رد شوید! اگر بدانید که انتخاب بروکر چه تاثیری بر روی نتیجه اسکالپ تریدینگ می‌گذارد، به خودتان قول می‌دهید بیشتر از وقتی که صرف استراتژی کرده‌اید، بر روی گزینش بروکر زوم کنید و از این انتخاب کلیدی سربلند بیرون بیایید.

خوب می‌دانید که اسکالپ، تریدر همه‌فن‌حریفی را می‌خواهد و عاشق سرعت‌عمل است؛ تریدری که بتواند بدون از دست دادن یک ثانیه اضافه، وارد معامله شود و بعد از اینکه سود قابل توجهی را به جیب زد، فورا از معامله بیرون رود. اگر شما هم چنین تریدری هستید و نمی‌توانید با خودتان کنار بیایید که کدام بروکر را برای اسکالپ انتخاب کنید، به جای صرف کلی وقت و نرسیدن به نتیجه‌ای خاص، شدیدا پیشنهاد می‌دهیم که از جدول مقایسه بروکرها استفاده کنید. در رسانه ارزنو همه چیز برای یک تقلب سریع فراهم است و خیلی راحت به جواب می‌رسید!

انتخاب بهترین بروکر برای اسکالپ

اسکالپ چیست؟

اسکالپ (Scalp) یکی از محبوب‌ترین استراتژی‌های معاملاتی است که تایم فریم بسیار کوتاه‌مدت را مورد هدف قرار می‌‌دهد تا تریدر بتواند حتی از کوچک‌ترین تغییرات در قیمت هم نهایت استفاده را داشته باشد. با اینکه تغییرات کوچک تقریبا به طور مکرر در بازارهای مالی رخ می‌دهد، ولی هنر تریدینگ زمانی معنا پیدا می‌کند که ورود و خروج به معامله را به نحوی تنظیم کنید که هم با بالاترین سرعت ممکن همراه باشد و هم اینکه نهایت سودآوری تضمین شود.

آنچه که چارچوب ترید با اسکالپینگ را تشکیل می‌دهد، پوزیشن سایز کوچک، بازه زمانی لحظه‌ای یا دقیقه‌ای و نسبت برد و باخت بالا است. از جذابیت‌های اسکالپ می‌توان به امکان اجرای ترید برای صدها بار اشاره کرد و با وجود تکراری شدن فرایند، باز هم امید به جمع شدن سودی چشمگیر شما را در مسیر نگه می‌دارد. اگر با وجود سود ناچیز در هر معامله، باز هم ترجیح می‌دهید کمتر در معرض ریسک قرار بگیرید و احتمال برد خود را همچنان در سطح بالا حفظ کنید، اسکالپ مخصوص شما است.

چگونه بهترین بروکر را برای اسکالپ انتخاب کنیم؟

حالا که شرط موفقیت در استراتژی اسکالپینگ، در انتخاب بهترین بروکر خلاصه می‌شود، باید مجموعه‌ای از خصوصیات را با هم ترکیب کنید تا با رسیدن به گزینه‌ای ایده‌آل، مسیر ترید برای شما روشن شود. دریافت هزینه‌های پایین، پشتیبانی از ماهیت پرشتاب اسکالپینگ و حتی برخورداری از ابزارها و منابع آموزشی برای ترید، همگی مواردی هستند که می‌توانید در فرایند انتخاب بهترین بروکر برای اسکالپ در نظر داشته باشید.

سرعت بالای بروکر را ترجیحا در اولویت قرار دهید؛ ورود و خروج آنی از معامله که باید در کسری از ثانیه انجام شود، بدون بالا بودن سرعت پلتفرم اصلا امکان‌پذیر نیست. برای اینکه سودی که با هزار زحمت به دست آورده‌اید از دست نرود، میزان کمیسیون و هزینه اسپرد را هم با دقت چک کنید. مجموع ابزارهای بروکر در دو زمینه مدیریت ریسک و اجرای تحلیل تکنیکال از اهمیت بالایی برخوردار است و به دنبال پلتفرمی باشید که در کنار تنوع، ابزارهای پیشرفته و کاملا کاربردی را ارائه دهد. در کل، فرایند انتخاب بهترین بروکر برای اسکالپ نیازمند تحقیقات گسترده و مقایسه همه‌جانبه انواع بروکرها است. نکته کلیدی دیگر این است که حتما در این فرایند به نیازهای خود به عنوان یک اسکالپر توجه ویژه‌ای داشته باشید.

مقایسه بهترین بروکرها برای اسکالپ

بهترین بروکرها برای اسکالپ

بهترین بروکرها ارائه‌دهنده پلتفرمی فوق‌العاده سریع و با امنیت بالا هستند که می‌توان از نظر برخورداری از ابزارهای پیشرفته ترید هم بر روی آنها حساب کرد. اگر پلتفرم با اسپرد پایین و اجرای سریع می‌خواهید، از بین بروکرهای زیر دست به انتخاب بزنید:

۱. بروکر دبلیو ام مارکتس

دبلیو ام مارکتس (WM Markets) یکی از بهترین بروکرها برای اسکالپرهای ایرانی است. با انتخاب بروکر دبلیو ام مارکتس دیگر نگران هیچ محدودیتی در خصوص تعداد دفعات اجرای استراتژی اسکالپ نیستید و با وجود سرعت بالای پلتفرم (متاتریدر ۴و ۵)، فقط در راستای کسب سود حرکت می‌کنید. لوریج بالا و اسپرد پایین را در این بروکر تجربه خواهید کرد. از بین حساب‌های پرو و زیرو، به اسکالپرها پیشنهاد می‌شود که اکانت زیرو را انتخاب کنند که در آن، میزان اسپرد از ۰.۰ پیپ شروع شده و لوریج حداکثر ۱:۱۰۰۰ را پوشش می‌دهد. فقط به حداقل و حداکثر حجم معامله توجه داشته باشید که به ترتیب، ۰.۰۱ و ۵۰ لات است.

ثبت نام در بروکر ویندزور

۲. بروکر ارانته

بروکر ارانته (Errante) با سرعت قابل قبولی معاملات اسکالپ را به اجرا می‌رساند. از بین حساب‌های معاملاتی مختلف ارانته، (مثل استاندارد، پرمیوم و غیره)، باید به دنبال اکانتی باشید که میزان اسپرد آن بسیار پایین بوده و شرایط را برای استفاده از لوریج بالا فراهم کرده باشد. اکانت Tailor Mode را به اسکالپرها پیشنهاد می‌دهیم که هم از ۰.۰ پیپ شروع می‌شود و هم لوریج ۱:۱۰۰۰ را ارائه می‌دهد. اولویت دوم، اکانت VIP است که اسپرد ۰.۲ پیپ را در نظر گرفته است.

۳. بروکر اف ایکس پرو

بروکر اف ایکس پرو (FxPro) رگولاسیون و امنیت بالا را به مجموعه خصوصیات خود افزوده است تا اسکالپرها با خیال راحت به کسب سودهای کوچک مشغول باشند. از بین حساب‌های استاندارد، راو (Raw) و الیت، دو گزینه آخر مخصوص اسکالپرها هستند. اسپرد ۰.۰ ، لوریج ۱:۱۰۰۰۰ و کمیسیون ۷ دلاری را برای اکانت‌های راو و الیت در بروکر اف ایکس پرو در نظر داشته باشید. در ضمن، پلتفرم معاملاتی از نوع متاتریدر ۴ و ۵، سی تریدر و اختصاصی است.

۴. بروکر سی پی تی مارکتس  

بروکر سی پی تی مارکتس (CPT Markets) معاملات اسکالپ را بر روی بستر متاتریدر ۴و ۵ و همچنین، سی تریدر اجرا می‌کند. از بین انواع حساب‌های فارکس، مثل کلاسیک، ECN، پرایم و اسلامی، گزینه‌ای را برای شما در نظر گرفته‌ایم که در آن، سرعت بالا و اسپرد پایین در اولویت قرار دارد. اکانت ECN را به اسکالپرها پیشنهاد می‌دهیم که با پرداخت ۱۰۰۰ دلار می‌توانید قدم در راه ترید بگذارید.

۵. بروکر اچ وای سی ام

بروکر اچ وای سی ام (HYCM) ارائه‌دهنده حساب راو است که با توجه به شرایط تعیین شده برای اسکالپ کاملا مناسب است. یکی از خصوصیاتی که احتمالا برای اسکالپرها جذاب به نظر می‌رسد، حداقل واریز ۲۰ دلاری است که نسبت به سایر بروکرها تفاوت بسیار پررنگی دارد. پلتفرم‌های در نظر گرفته شده شامل متاتریدر ۴ و ۵ می‌شود تا تعداد بالای معاملات اسکالپ را با نهایت سرعت پوشش دهد.

۶. بروکر فیبوگروپ

بروکر فیبوگروپ (FiboGroup) ارائه‌دهنده حساب‌های معاملاتی متفاوتی نسبت به سایر بروکرها است. سنت، ثابت، ان دی دی (NDD)، ان دی دی بدون کمیسیون و سی تریدر جزو حساب‌های معاملاتی تعریف شده در این بروکر هستند. حساب‌های NDD و ان دی دی بدون کمیسیون فیبوگروپ کمترین میزان اسپرد را تعیین کرده‌اند که به ترتیب، شامل ۰.۰ پیپ و ۰.۸ پیپ می‌شود. این دو حساب بدون کمیسیون هستند و لوریج ۱:۴۰۰ در آنها تعیین شده است. البته، در نظر داشته باشید که اسپرد حساب سی تریدر به میزان ۰.۰ مشخص شده است، ولی باید کمیسیون ۶ دلاری را هم در نظر داشته باشید.

۷. بروکر لایت فایننس

بروکر لایت فایننس (LiteFinance) حداقل واریز ۵۰ دلاری را برای حساب ECN تعیین کرده است تا اسکالپرها با کمترین سرمایه هم بتوانند از یک پلتفرم با سرعت قابل قبول استفاده کنند. پلتفرم‌های معاملاتی لایت فایننس را متاتریدر ۴، متاتریدر ۵ و سی تریدر تشکیل می‌دهند. محدودیت خاصی برای اجرای معاملات اسکالپ وجود ندارد، ولی بهتر است تا حداکثر ۵۰۰ سفارش باز را در نظر داشته باشید.

۸. بروکر آلپاری

بروکر آلپاری (Alpari) انواع حساب‌های خود را به سه دسته استاندارد، ECN و ECN Pro تقسیم‌بندی کرده است. کمترین میزان اسپرد که ۰.۵ پیپ تعیین شده است را در حساب ECN Pro خواهید یافت که بر روی متاتریدر ۵ اجرا می‌شود. در مقایسه با بروکرهایی مثل سی پی تی مارکتس و اچ وای سی ام که ارائه ‌دهنده حداکثر لوریج ۱:۱۰۰۰ هستند، بروکر آلپاری لوریج ۱:۳۰۰۰ را برای اسکالپرها در نظر گرفته است.

۹. بروکر آمارکتس

بروکر آمارکتس (A.markets) هم سقف واریز برای آغاز ترید را مناسب در نظر گرفته است تا امکان ترید با تعداد بی‌نهایت فراهم شود. در یک مقایسه همه‌جانبه بین حساب های استاندارد، ثابت، ECN و زیرو، به این نتیجه رسیده‌ایم که بهترین حساب‌های معاملاتی برای اسکالپرها به ترتیب، ECN و زیرو هستند. در هر دو این حساب‌ها، حداقل واریز ۲۰۰ دلار تعریف شده است، میزان اسپرد ۰.۰ پیپ بوده و امکان بهره‌مندی از لوریج ۱:۳۰۰۰ وجود دارد.

۱۰. بروکر اپوفایننس

اپوفایننس (OpoFinance) با در نظر گرفتن پایین‌ترین میزان برای پوشش هزینه‌های معاملات، یکی دیگر از بروکرهای مناسب برای اسکالپ است. حساب‌های ECN و ECN Pro برای اسکالپینگ پیشنهاد می‌شوند که میزان اسپرد در آنها به ترتیب، ۰.۸ و ۰.۰ پیپ است. در هر دو حساب، می‌توانید از بین پلتفرم‌های معاملاتی متاتریدر ۴، ۵ و وب تریدر دست به انتخاب بزنید.

جدول مقایسه بهترین بروکرها برای اسکالپینگ

مهم‌ترین معیارها که برای همه اسکالپرها از اهمیت زیادی برخوردار هستند را در قالب یک جدول کاربردی جمع‌آوری کرده‌ایم. نگاهی به جدول زیر بیندازید و تصمیم آخر را با اطمینان بگیرید:

معیارها دبلیو ام مارکتس ارانته اف ایکس پرو سی پی تی مارکتس اچ وای سی ام فیبوگروپ لایت فایننس آلپاری آمارکتس اپوفایننس
سرعت بالا خوب بالا بالا خوب متوسط متوسط بالا بالا بالا
اسپرد (پیپ) ۰.۰-۰.۳ ۰.۰- ۰.۶ ۰.۰ ۰.۰-۱.۵ ۰.۱- ۱.۵ ۰.۰- ۰.۸ ۰.۰ ۰.۵ ۰.۰ ۰.۰-۰.۸
کمیسیون (دلار/ لات) ۸ ۶ ۷ ۳ ۸ ۰ ۳.۵ ۱۰ ۵-۲۰ ۴-۶
 حداقل واریزی (دلار) ۱۰۰۰ ۵۰۰۰-۱۵۰۰۰ ۲۰۰-۱۵۰۰۰ ۱۰۰۰ ۲۰ ۵۰ ۵۰ ۵۰۰ ۲۰۰ ۱۰۰- ۵۰۰۰
لوریج تا ۱:۱۰۰۰ تا ۱:۱۰۰۰ تا ۱:۱۰۰۰۰ تا ۱:۱۰۰۰ تا ۱:۱۰۰۰ تا ۱:۴۰۰ تا ۱:۱۰۰۰ تا ۱:۳۰۰۰ تا ۱:۳۰۰۰ تا ۱:۲۰۰۰
اسلیپیج کم کم کم کم متوسط کم متوسط کم کم کم
حساب‌های معاملاتی مناسب Zero Tailor Mode, VIP Raw, Elite ECN Raw NDD, NDD No Commission ECN ECN Pro ECN, Zero ECN, ECN Pro

 

 چه حساب‌هایی برای اسکالپ مناسب هستند؟

تا به اینجا که اسم انواع حساب معاملاتی مناسب برای اسکالپینگ به گوشتان رسیده است، بیایید با جزئیات هر یک بیشتر آشنا شویم:

  • حساب راو (Raw): حسابی که با اسپرد بسیار پایین (معمولا ۰.۰ پیپ) شناخته می‌شود و از طرفی، سقف کمیسیون در نظر گرفته در آن مقداری بالاتر از حساب های استاندارد و ثابت است. اسکالپرهایی که معاملات ثانیه‌ای یا دقیقه‌ای خود را در شرایط پرنوسان انجام می‌دهند، بیشترین بازدهی را از طریق حساب معاملاتی راو خواهند داشت. در کل، این حساب حجم معاملات بالا را به خوبی پوشش می‌دهد و به شدت برای اسکالپ مناسب است.
  • حساب زیرو (Zero): حسابی که اسپرد آن صفر یا نزدیک به صفر قرار دارد و می‌توان هزینه‌های معاملاتی را به بهترین شکل مدیریت کرد. البته، در نظر داشته باشید که بالاترین سقف کمیسیون متعلق به این نوع اکانت است. اسکالپرهای حرفه‌ای با انتخاب حساب زیرو، تجربه‌ای شفاف و سودآور خواهند داشت.
  • حساب ای سی ان (ECN) و ای سی ان پرو (ECN Pro): حساب‌هایی که اسپرد بسیار پایین را ارائه می‌دهند که در مقایسه با حساب‌های معمولی، کاملا رقابتی است. اگر با تفاوت اسپرد ثابت و شناور آشنا باشید، به خوبی می‌دانید که حساب ECN و ECN Pro ارائه دهنده اسپرد شناور هستند. تفاوت بین این دو نوع حساب در ساختار تعیین شده برای هزینه‌ها و کمیسیون خلاصه می‌شود که اسکالپرها با انتخاب ECN Pro شاهد کاهش هزینه‌های معاملاتی خود خواهند بود.
  • حساب ان دی دی (NDD): حسابی بدون میز معاملاتی که روند اجرای معاملات در آن دقیقا بر اساس قیمت بازار بوده و با وجود اسپرد پایین، می‌توان اینگونه برآورد کرد که پایه و اساس آن کاملا برای اسکالپ مناسب است. سرعت بالا و لوریج استاندارد از دیگر خصوصیاتی است که برای این نوع حساب تعریف شده است.

حالا انتخاب شما کدام حساب معاملاتی است؟

انتخاب نهایی؛ بهترین بروکر برای اسکالپینگ کدام است؟

با وجود این همه اطلاعات شفاف، اگر هنوز هم انتخاب نهایی برای شما کار سختی است، بروکرها را از نظر مهم‌ترین شاخص‌ها دسته‌بندی کرده‌ایم؛ دسته‌هایی که در آنها، بهترین بروکرها به ترتیب لیست شده‌اند. انتخاب نهایی با کمک لیست زیر بسیار ساده خواهد بود:

  • اسپرد: اف ایکس پرو، لایت فایننس و آمارکتس.
  • کمیسیون: فیبوگروپ، سی پی تی مارکتس و لایت فایننس.
  • لوریج: اف ایکس پرو، آلپاری، آمارکتس، اپوفایننس و دبلیو ام مارکتس.
  • سرعت: دبلیو ام مارکتس، اف ایکس پرو سی پی تی مارکتس و آلپاری.

سخن پایانی

اسکالپ به تصمیم‌گیری سریع، نظم و درک عمیق بازار نیاز دارد و تریدرهای حرفه‌ای و با تجربه، کاندید مناسبی برای انتخاب این استراتژی هستند. از آنجایی که پایه و اساس این سبک معاملاتی را تحلیل تکنیکال و مدیریت ریسک تشکیل می‌دهد، به پلتفرمی نیاز دارید که در کنار دریافت کارمزد معقولانه و تضمین سرعت بالا، به شما در توسعه مهارت‌ها هم کمک کند. قبل از انتخاب نهایی بهترین بروکر برای اسکالپ، مرحله مهم‌تری وجود دارد که اگر آن را نادیده بگیرید، شانس موفقیت شما چندان بالا نمی‌رود؛ مرحله تمرین با حساب دمو که یک فرصت بی‌نظیر برای تست پلتفرم را در اختیار شما قرار می‌دهد تا نسبت به انتخاب خود، بیش از پیش مطمئن شوید. شما از کدام بروکر برای اجرای موفقیت آمیز اسکالپ استفاده می‌کنید؟

سوالات متداول:

۱. بهترین بروکر بدون اسلیپیج کدام است؟

اکثر بروکرهای معرفی شده در این مقاله دارای اسلیپیج پایین هستند. با‌این‌حال، اگر به دنبال بهترین بروکر برای اسکالپ هستید که اسلیپیج نداشته باشد، از بین بروکرهایی مثل آی سی مارکتس، فارکس تایم و آوا ترید دست به انتخاب بزنید.

۲. بهترین بروکر اسکالپ برای ایرانیان کدام است؟

تریدرهای ایرانی می‌توانند از بین بروکرهای دبلیو ام مارکتس، ارانته و آمارکتس دست به انتخاب بزنند.

۳. بهترین نوع حساب برای اسکالپ کدام است؟

بهترین حساب‌ها برای اسکالپ شامل ECN، Zero و Raw می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا