۱۰ تا از بهترین صرافی های خارجی برای خرید تتر که باید بشناسید!
ارز دیجیتال تتر (USDT) توسط شرکت Tether Limited عرضه میشود و در حال حاضر، ۵.۸۸% از سهم بازار را به خود اختصاص داده است. در کنار صرافیهای ایرانی که در مقاله قبل معرفی کردیم، صرافیهای خارجی هم برای خرید تتر پیشنهاد میشوند.
به نظر شما، چرا با وجود صرافیهای ایرانی، از صرافیهای خارجی تتر خریداری کنیم؟ این دسته از صرافیها از مزایایی چون سرعت بالا در انجام تراکنشهای مربوط به معاملات تتر و دریافت کارمزدهای مناسب و نسبتا پایین برخوردار هستند. از این گذشته، صرافیهای خارجی از بیشترین تنوع در ارائه ارزهای فیات برخوردار هستند. بهترین صرافیهای خارجی خرید تتر را در “ارزنو” دنبال کنید.
مراحل خرید تتر از صرافی خارجی
- ایجاد حساب کاربری در یک صرافی خارجی معتبر و ایمن
- گذراندن مراحل احراز هویت به همراه ارائه مدارک لازم
- انتخاب روش پرداخت و واریز ارز فیات (با استفاده از کارتهای اعتباری، انتقال بانکی و غیره)
- ثبت سفارش خرید تتر و تایید آن
معرفی بهترین صرافیهای خارجی برای خرید تتر
۱. کوین لوکالی
صرافی کوین لوکالی (CoinLocally) امکان خرید تتر را با ویزاکارت فراهم کرده است. اسپات و فیوچرز از بازارهای کوین لوکالی هستند. تریدرهای مبتدی میتوانند از قابلیت اکانت آزمایشی در کوین لوکالی استفاده کنند. علاوه بر اپلیکیشن اندروید، سیستمعامل ios هم تحت پوشش این صرافی قرار گرفته است. توکن بومی آن CLYC نام دارد. احراز هویت این صرافی دو سطح بیسیک و پیشرفته را در برمیگیرد که در سطح پیشرفته، هیچ محدودیتی برای خرید تتر نخواهید داشت.
مزایا:
- پشتیبانی از زبان فارسی
معایب:
- عدم امکان واریز و برداشت ریالی
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: coinlocally
- تلگرام: Coinlocally
- توییتر: coinlocallyclyc
- پینترست: coinlocally_exchange
۲. بایننس
صرافی بایننس (Binance) از اعتبار بالایی برای معاملات ارزهای دیجیتال، بهخصوص تتر، برخوردار است. بایننس روشهای مختلفی را برای خرید تتر ارائه میدهد که از بین آنها میتوان به امکان استفاده از کارت اعتباری و گوگل پی (Google Pay) اشاره کرد. امکان دریافت پاداش با ترید استیبلکوین تتر و استفاده از محصولات و خدمات بایننس ارن (Binance Earn) هم وجود دارد. امنیت بالا در کنار کارمزد پایین را در این صرافی تجربه کنید.
مزایا:
- برخورداری از بیشترین حجم معاملات تتر در دنیا
- خرید تتر از طریق وبسایت یا اپلیکیشن
معایب:
- لزوم ارتقا سطح پشتیبانی
راههای ارتباطی:
اگر قصد خرید تتر از صرافیهای ایرانی را دارید، مقاله«بهترین صرافی ایرانی خرید تتر» برای شما تهیه شده است!
۳. کراکن
صرافی کراکن (Kraken) از نظر پشتیبانی از سرمایهگذاران در وضعیت بهتری قرار دارد. رابط کاربری ساده کراکن، امکان خرید تتر را برای افراد مبتدی فراهم کرده است. دسترسی به آنالیزهای تکنیکال و انواع نمودارها، طراحی فضای تریدینگ بهصورت کاملاً شخصیسازیشده و امکان معاملات مارجین و اسپات بهصورت پیشرفته در کراکن پرو (Kraken Pro)، همگی در راستای دستیابی به بالاترین سود از مبادلات تتر طراحی شده است.
مزایا:
- استارت خرید و فروش تتر با ۱۰ دلار
- کاهش کارمزد تتر با افزایش حجم معاملات
معایب:
- سرعت پایین چت آنلاین به دلیل بالا بودن حجم درخواست
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: krakenfx
- فیسبوک: KrakenFX
- توییتر: krakenfx
- یوتیوب: KrakenCryptoExchange
- تلگرام: kraken_exchange_official
- لینکداین: krakenfx
در صورتی که قصد خرید رمز ارز از صرافیهای معتبر ایرانی را دارید، مقاله«بهترین صرافیهای ارز دیجیتال مورد تایید پلیس فتا» را پیش از هر اقدامی بخوانید!
۴. کوکوین
صرافی کوکوین (Kucoin) برای خریدوفروش تتر، امکاناتی مثل بات تریدینگ و سایر ابزارها را ارائه میدهد. برای حفظ امنیت حساب شما، کوکوین بالاترین استانداردهای امنیتی را در نظر گرفته است. سیستم کوکوین شامل بیش از ۲۰ زبان مختلف پشتیبانی میکند. کاربران ایرانی برای ثبتنام در صرافی کوکوین و شروع مبادلات تتر به تغییر IP نیاز دارند. اعطای وام، سیستم شناسایی دوعاملی و بالابودن میزان نقدینگی از جمله خصوصیات این صرافی است.
مزایا:
- دریافت کارمزد مناسب
- برخورداری از روش های معاملاتی پیشرفته
معایب:
- محدودیت در روش های پرداخت
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: kucoinexchange
- تلگرام: KuCoin_Exchange_New
- توییتر: KuCoinCom
- یوتیوب: KuCoinExchange
- لینکداین: company/kucoin
استیکینگ از روشهای سرمایه گذاری در بازار کریپتو کارنسیهاست، اگر به این کار علاقه دارید مقاله «بهترین پلتفرم استیکینگ» را از دست ندهید!
۵. هیوبی
در صرافی هیوبی یا اچ تی ایکس (HTX) حجم معاملات روزانه به ۶۷۳۸۲۶۳۰۰۷ دلار رسیده است. در بازار اسپات هیوبی بیش از ۷۰۰ کریپتو برای ترید موجود است و با وجود محدودیت در پشتیبانی از ارزهای پایدار، تتر در لیست این صرافی میدرخشد. برای بهدستآوردن ۲۴۱ USDT فقط کافی است تسکهای سطح کاربر مبتدی را تکمیل کنید. از نظر کارمزد، هیوبی درصد مناسبی را تعیین کرده است که از سقف ۲% شروع میشود. کیف پول اختصاصی، توکن بومی و امنیت بالا از امتیازات مبادله تتر در این صرافی است.
مزایا:
- ارائه خدمات دیفای
- خرید و فروش تتر با کارت اعتباری
معایب:
- لزوم ارتقا سطح کیفیت خدمات
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: huobi_globalofficial
- فیسبوک: htxglobalofficial
- توییتر: HuobiGlobal
- تلگرام: htxglobalofficial
- یوتیوب: HTXGlobal
- دیسکورد: htx-official
۶. کوین ماما
صرافی کوین ماما (Coinmama) خدمات خرید تتر را به ۱۹۰ کشور ارائه می دهد. شروع تریدینگ از ۵۰ دلار، روش های متنوع پرداخت (مثل کارت اعتباری) و خرید مستقیم تتر، کوین ماما را به یک پلتفرم محبوب تبدیل کرده است. رابط کاربری این صرافی ساده است و می توان انتظار سرعت بالایی را در روند انجام معاملات داشت. روند احراز هویت کاربران در کوین ماما به شکل بهتری انجام می شود و نیازی به ارسال مدارک هویتی نیست.
مزایا:
- پشتیبانی عالی
معایب:
- محدودیت در سقف برداشت و واریز
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: coinmamaofficial
- فیسبوک: Coinmama
- تلگرام: coinmamanews
- توییتر: coinmama
- لینکداین: coinmama
۷. کوینکس
صرافی کوینکس (CoinEx) بیش از ۵ میلیون کاربر دارد. یکی از بهترین خصوصیات کوینکس برای کاربران ایرانی این است که از زبان فارسی به طور کامل پشتیبانی میکند. از نظر تنوع معاملات، کوینکس اسپات، مارجین و معاملات استراتژیک را تحت پوشش قرار میدهد. از نظر کارمزد مبادلات تتر، هر چه سطح شما بالاتر باشد، کارمزد پایینتری را پرداخت میکنید. کیف پول کوینکس، دادههای مربوط به مبادلات تتر را بهصورت سرد ذخیره میکند.
مزایا:
- معاملات P2P و شخص ثالث
- سپردهگذاری رایگان
معایب:
- لزوم ارتقا سرعت معاملات
راههای ارتباطی:
- تلگرام: CoinExOfficialEN
۸. صرافی گیت
صرافی گیت (Gate.io) در کنار بازارهای بیتکوین و اتر، معاملات تتر را هم تحت پوشش قرار میدهد. از نظر سطح کاربری، صرافی گیت در سطح متوسط قرار دارد؛ تاریخچه مربوط به معاملات و دفتر سفارشهای آن در مقایسه با سایر صرافیها یک مقدار پیچیدهتر است و به افراد مبتدی پیشنهاد نمیشود. کارمزد خرید تتر باتوجهبه سطح کاربری، از ۰.۲% تا ۰.۰۶% را دربرمی گیرد. بعد از احراز هویت کامل در صرافی گیت و استفاده از خدمات پشتیبانی، محدودیتی در برداشت تتر نخواهید داشت.
مزایا:
- ارائه معاملات مارجین
- گزینههای مختلف برای ارائه خدمات پشتیبانی
معایب:
- محدودیت در سفارشات
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: gateioglobal
- فیسبوک: gate.io
- تلگرام: gateio_en
- توییتر: gate_io
- یوتیوب: GateioCrypto
۹. کوین بیس
صرافی کوین بیس (Coinbase) از نظر تعداد کاربران، در رتبههای نخست قرار دارد. در بررسی کوین بیس با خصوصیاتی نظیر برخورداری از دو پلتفرم P2P و OTC، ارائه جوایز مختلف و پوششدهی تعداد متنوعی از ارزهای فیات مواجه میشویم که رضایت سرمایهگذاران را به دنبال داشته است. میزان کارمزد دریافتی به مبلغ تراکنش تتر وابسته است. کوین بیس به تریدرهای مبتدی توصیه میشود که به دنبال منابع آموزشی مفید هستند.
مزایا:
- ارائه نسخه اپلیکیشن
- سطوح مختلفی از ابزارهای معاملاتی
معایب:
- محدودیتهایی در خرید و فروش ارز
راههای ارتباطی:
۱۰. مکسی
صرافی مکسی (Mexc) از نظر نقدینگی در وضعیت مناسبی قرار دارد و همین مسئله باعث شده است که سرمایهگذاران آن را بهعنوان یک پلتفرم مناسب برای معاملات تتر انتخاب کنند. در کنار پوشش بازارهای مختلف، میتوان به سرویسهایی چون ایردراپ و صندوق ETF اشاره کرد که صرافی متمرکز مکسی را برای سرمایهگذاران حرفهای به گزینه ایدهآل تبدیل کرده است. علاوه بر این، مکسی رابط کاربری سادهای هم دارد.
مزایا:
- معاملات رایگان اسپات
- برخورداری از توکن بومی
محتوا را اینجا وارد کنی
معایب:
- تعداد محدود ارزهای فیات (خرید سریع)
راههای ارتباطی:
- فیسبوک: mexcofficial
- لینکداین: mexcofficial
- توییتر: MEXC_Official
- تلگرام: MEXCEnglish
سخن پایانی
با وجود مزایای بینظیر صرافیهای خارجی، در مراحل احراز هویت و افزودن حساب بانکی چالشهایی برای کاربران ایرانی وجود دارد. کاربران ایرانی باید به زبان انگلیسی هم کاملاً مسلط باشند تا در فرایند معاملات و استفاده از خدمات دچار مشکل نشوند. در کل، برای دسترسی به کیفیت بالای خدمات ارائه شده در صرافیهای خارجی باید انتظار چنین مسائل و مشکلاتی را هم داشته باشید.