۱۰ تا از بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال که باید بشناسید!
هدف از طراحی و ساخت “کیف پول سختافزاری ارز دیجیتال”، ذخیره ارزهای دیجیتال است. این کیف پولها از استانداردهای امنیتی خاصی پیروی میکنند تا احتمال بهوجودآمدن انواع ریسکها و مخاطرات کاهش یابد؛ نگهداری از کلیدهای خصوصی به شکل آفلاین یکی از مهمترین استانداردهای امنیتی کیف پولهای سرد است.
به بیان دیگر، دیگر نیازی نیست در هنگام استفاده از ولت اختصاصی خود به اینترنت متصل باشید. از نظر ظاهری، بسیاری از این کیف پولها به یک فلش مموری شباهت دارند. “ارزنو” بهترین گزینهها را برای نگهداری از ارزهای دیجیتال به شما پیشنهاد میدهد.
تفاوتهای کیف پول سختافزاری و نرمافزاری ارز دیجیتال
- نحوه ذخیرهسازی رمزارز: کیف پول سختافزاری با وجود ذخیره سازی آفلاین، همیشه در دسترس شما قرار دارد، ولی در کیف پول نرم افزاری روند ذخیرهسازی با استفاده از سیستم کامپیوتری انجام میشود.
- سطح امنیت: رویکرد کیف پول های سختافزاری در تامین امنیت سرمایهگذاران به صورت ترکیبی طراحی شده است؛ این رویکرد شامل استفاده از پین کد و تایید تراکنش میشود. در کل، سطح امنیت کیف پول سخت افزاری بسیار بالاتر از کیف پولهای داغ است.
- هزینه: کیف پول های سخت افزاری هزینه قابل توجهی را به دنبال دارند، ولی اکثر کیف پولهای نرم افزاری به صورت رایگان عرضه میشوند.
معرفی بهترین کیف پولهای سختافزاری ارز دیجیتال
۱. سیف پل ایکس ۱
سیف پل ایکس ۱ (SafePal X1) یکی از بهترین کیف پولهای سختافزاری ارز دیجیتال است. ابعاد صفحهنمایش این کیف پول، ۱.۳ اینچی از نوع مونوکروم است و کاربری راحتی دارد. سیف پل ایکس ۱ با بهرهگیری از فناوری بلوتوث ۵.۰، بیش از ۱۰۰ بلاکچین را تحت مدیریت تریدر در میآورد. از نقاط قوت این ولت میتوان به پشتیبانی از ارتقاء سیستم عامل و امکان معامله به صورت نامحدود اشاره کرد. برای خرید سیف پل ایکس ۱ به وبسایت “ولت سنتر” مراجعه کنید.
مزایا:
- پشتیبانی از تعداد نامحدودی از توکنها
- برخورداری از ۱۲ دکمه D-pad
- قیمت مناسب
معایب:
- عدم برخورداری از صفحه لمسی
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: isafepal
- توییتر: iSafePal
- تلگرام: SafePal_official
- یوتیوب: SafePalWallet
- فیسبوک: iSafePal
۲. سیف پل اس وان
کیف پول سختافزاری سیف پل اس وان (Safepal S1) با طراحی کاربرپسند خود از سال ۲۰۱۹ عرضه شده است. وجه تفاوت سیف پل اس وان با کیف پولهایی که بررسی کردیم، در عدم پشتیبانی از بلوتوث، یو اس بی و وای فای است؛ راه حل جایگزین سیف پل اس وان، استفاده از کد رمزگذاری شده QR است. در نظرسنجی از کاربران، به راه اندازی ساده، امنیت بالا و قیمت مناسب این ولت اشاره شده است. امنیت سیف پل اس وان هم با وجود مکانیسم تخریب خودکار تضمین شده است.
مزایا:
- حمل آسان
- پشتیبانی از بیش از ۲۰ بلاکچین و بیش از ده هزار توکن
معایب:
- جنس پلاستیکی
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: isafepal
- توییتر: iSafePal
- تلگرام: SafePal_official
۳. الیپال تایتان
کیف پول سختافزاری الیپال تایتان (Ellipal Titan) هم مانند سیف پل اس وان، از بارکد هوشمند QR برای مبادله دادهها استفاده میکند. از نظر جنس، الیپال تایتان بهصورت کاملاً فلزی عرضه میشود. این ولت از وزن ۱۳۸ گرمی و نمایشگر ۳.۹۷ اینچی برخوردار است. دوربین الیپال تایتان دارای سنسور ۵ مگاپیکسلی بوده و باتری آن هم ۱۴۰۰ میلی آمپرساعتی است. وجه تمایز الیپال تایتان در مقایسه با سایر ولتها در فراهمکردن امکان استیک برای توکنهایی نظیر پولکادات است.
مزایا:
- پنل لمسی
- پشتیبانی از بیش از ده هزار ارز
معایب:
- قیمت بالا
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: ellipal_wallet
- توییتر: ellipalwallet
- یوتیوب: ellipalwallet
۴. کول ولت اس
کیف پول سختافزاری کول ولت اس (CoolWallet S) در کنار طراحی شیک، از خاصیت ضد آب برخوردار است. کول ولت اس برای حفظ امنیت سرمایهگذاران، تدابیری چون استفاده از تراشه امنیتی و تأیید دومرحلهای را در نظر گرفته است. در این ولت، تمامی فرایندهای مربوط به تراکنش با بلوتوث انجام میشود. از بین نقاط قوت کول ولت اس میتوان کیفیت بالای باتری و حفظ کلیدهای خصوصی تریدرها را نام برد.
مزایا:
- سبک و قابل حمل مانند یک کارت اعتباری
- پشتیبانی از توکنهای ERC-20 و BEP-20
معایب:
- محدودیت در پشتیبانی از شبکههای مختلف (فقط اتریوم و بایننس اسمارت چین)
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: coolwallet_global
- فیسبوک: coolwallet
- توییتر: coolwallet
- یوتیوب: CoolWallet
۵. لجر نانو اس پلاس
کیف پول سختافزاری لجر نانو اس پلاس (Ledger Nano S Plus) در کنار پشتیبانی از سیستمعاملهای مختلف، از بیش از ۵۵۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی میکند. چیپ امنیتی لجر نانو اس پلاس از نوع CCEAL5+ است و امنیت بالایی را برای تریدرها تضمین میکند. جنس بدنه این ولت از ترکیب استیل ضد زنگ و پلاستیک ساخته شده است. در کنار تضمین اصالت این کیف پول در “ولت سنتر”، از خدماتی چون ضمانت تعویض کالا تا ۷ روز و ارسال رایگان هم بهرهمند میشوید.
مزایا:
- صفحه نمایش بزرگ
- تنوع ارزها
معایب:
- عدم سازگاری با سیستم عامل ios
راههای ارتباطی:
۶. لجر نانو ایکس
کیف پول سختافزاری لجر نانو ایکس (Ledger Nano X) برای اولینبار در سال ۲۰۱۹ و با گواهینامه امنیتی +CC EAL5 عرضه شد. قابلیت بلوتوث و اتصال به تلفن همراه، ابعاد مناسب صفحهنمایش و مدیریت آسانتر، پشتیبانی از ۱۰۰ ارز دیجیتال و امکان گرفتن بکاپ از خصوصیاتی است که سرمایهگذاران را ترغیب به خرید این ولت کرده است. لجر نانو ایکس در کنار ویندوز، از اندروید، مک و IOS پشتیبانی میکند.
مزایا:
- مدیریت امن دارایی های کریپتو
- رابط کاربری آسان
- ذخیره سازی رمزارزها در یک زمان
معایب:
- هزینه بالا
راههای ارتباطی:
۷. ترزور مدل تی
کیف پول سختافزاری ترزور مدل تی (Trezor Model T) تعداد بیشتری از ارز و توکن را پوشش میدهد (بیش از ۱۳۰۰). امنیت ترزو مدل تی با وجود طراحی بر اساس استانداردهای CE و RoHs و رمزنگاری U2F تضمین شده است. امکان تهیه بکاپ از کلیدهای خصوصی، مدیریت آسان پسوردها، ابعاد مناسب و کاربردی، صفحهنمایش لمسی و پشتیبانی از اکثر سیستمعاملها را میتوان در لیست مزایای این ولت قرار داد.
مزایا:
- محافظت از دارایی به شکل آفلاین
- نمایشگر رنگی
معایب:
- محدودیت در رنگ و طرح
- قاب پلاستیکی
راههای ارتباطی:
۸. کیپ کی
کیف پول سختافزاری کیپ کی (Keepkey) یکی از بهترین گزینهها برای سرمایهگذارانی است که به دنبال ولت با قیمت مقرونبهصرفه و البته، با تنوع رنگ هستند. با وجود قیمت پایین، کیپ کی همچنان تابع استانداردهای امنیتی بالایی است. این ولت از سیستمعامل اندروید، ویندوز، مک و لینوکس پشتیبانی میکند. از خصوصیات کیپ کی میتوان به آپدیتهای منظم و برخورداری از دکمه تأیید تراکنش فیزیکی اشاره کرد.
مزایا:
- پشتیبانی از بیت کوین
- صفحه نمایش OLED
معایب:
- ابعاد بزرگ
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: cryptokeepkey
- توییتر: KeepKeyDevs
- یوتیوب: keepkey6256
- دیسکورد: fYB4DPmQtW
۹. کول ولت پرو
کیف پول سختافزاری کول ولت پرو (Cool Wallet pro) بهخاطر شبیه بودن به یک کارتبانکی، طراحی خاص و شیکی دارد. وجود تراشه EAL6 به فراهمآوردن سطح بالایی از ایمنی کمک زیادی کرده است. باتری کول ولت پرو از جنس لیتیم- یون است و میتوان بهراحتی آن را شارژ کرد. امکان بازیابی اطلاعات، پشتیبانی از بیش از ۱۲ هزار رمزارز و قابلیت اتصال با بلوتوث از دیگر خصوصیات این ولت است.
مزایا:
- به روز رسانی های منظم
- پشتیبانی از جدیدترین رمزارزها
معایب:
- قیمت بالا
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: coolwallet_global
- فیسبوک: coolwallet
- توییتر: coolwallet
- یوتیوب: CoolWallet
۱۰. کی استون
کی استون (Keystone Pro) یک کیف پول سختافزاری چند امضایی است که امکان مدیریت و ذخیره داراییهای دیجیتال را با بالاترین استانداردها فراهم کرده است. باتری کیاستون برای شارژ بهراحتی از آن جدا میشود. قیمت این ولت باتوجهبه نسخههای عرضه شده متفاوت است. استیکینگ، دیفای و ادغام با ولت متامسک از امکانات کی استون است. صفحهنمایش بزرگ کی استون، روند مدیریت داراییها را تسهیل کرده است.
مزایا:
- فناوری ارتباطی QR
- ضد آب بودن
معایب:
- هزینه بالا
راههای ارتباطی:
- تلگرام: KeystoneWallet
- توییتر: KeystoneWallet
سخن پایانی
استفاده کیف پولهای سختافزاری ارز دیجیتال به سرمایهگذارانی پیشنهاد میشود که از استراتژی بلندمدت برخوردار هستند. در هنگام انتخاب بهترین کیف پول سختافزاری، حتماً محدودیتها و معایب را در کنار جذابیتها و مزایای آن در نظر داشته باشید. در کل، باتوجهبه استانداردهای امنیتی که در هنگام طراحی این ولتها در نظر گرفته شده است، انواع ریسکها کاهش مییابد.