مشاوره جهت تبلیغات
بهترین‌های مالی

۱۰ تا از بهترین پلتفرم‌های دیفای که باید بشناسی

اصطلاح پرکاربرد “دیفای” به معنی امور مالی غیرمتمرکز است. پلتفرم‌های دیفای به پروژه‌هایی اشاره دارد که باهدف سولت دسترسی به خدمات مالی، بر روی شبکه‌های اتریوم یا بایننس فعال هستند.

این پلتفرم‌ها شامل پروتکل‌های مختلفی می‌شوند که از بین آنها می‌توان به وام‌دهی و صرافی‌های غیرمتمرکز اشاره کرد. توجه داشته باشید که هر یک از پروتکل‌ها از کارایی متفاوتی برخوردار هستند. مثلاً، در پروتکل وام‌دهی می‌توان بدون دخالت شخص ثالث، وام دریافت کرد. برای آشنایی کامل با کارایی و مزایای بهترین پلتفرم‌های دیفای با “ارزنو” همراه باشید.

مزایای پلتفرم‌های دیفای

  1. امکان وام‌گیری و وام‌دهی بدون نیاز به هیچگونه مجوزی
  2. دسترسی کشورهای تحریم شده به تمامی خدمات مالی
  3. کاهش هزینه‌های مربوط به کارمزد
  4. مدیریت دارایی به بهترین شکل ممکن
  5. بهبود سرعت معاملات
  6. انجام مبادلات به صورت ناشناس

معرفی بهترین پلتفرم‌های دیفای

 

 

 

best-defi-platforms-۱

۱. چین لینک

پلتفرم چین لینک (Chainlink) یکی از بهترین پلتفرم‌های دیفای است. این پلتفرم، ۳۰۰ قرارداد هوشمند را تحت پوشش قرار می‌دهد. چین لینک از امنیت بالایی برخوردار است و همین خصوصیت تضمین می‌کند که کاربران با خیالی راحت، معاملات خود را انجام دهند. به چین لینک لقب “رهبر اوراکل” داده اند، زیرا این پلتفرم با کمک اوراکل‌های منحصر‌به فرد خود، پروژه‌های دیگر را تسهیل می‌کند. کاربردهای این پلتفرم در استیکینگ و قراردادهای هوشمند خلاصه می‌شود. از سال ۲۰۲۰، قیمت چین لینک به طور پیوسته افزایش یافته است.

مزایا:

  1. برخورداری از توکن بومی “لینک”
  2. کاربردهای متنوع

معایب:

  1. بالابودن قیمت

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

برای آشنایی با صرافی‌های غیرمتمرکز ارز دیجیتال مطالعه مقاله «بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی» را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

 

 

best-defi-platforms-2

۲. رن

از پلتفرم رن (Ren) برای تأمین نقدینگی استفاده می‌شود. جالب است بدانید که حتی امکان ادغام رن با سایر پلتفرم‌ها هم وجود دارد. تریدرهایی که بیشتر بر روی بیت‌کوین سرمایه‌گذاری می‌کنند، می‌توانند با کمک این پلتفرم، از پروتکل اعطای وام بهره‌مند شده و به سود قابل‌توجهی دست پیدا کنند. در پلتفرم رن، امکان ثبت تعداد درخواست‌های دلخواه برای همه کاربران وجود دارد. رن در هر زمانی در دسترس تریدرها است تا تبادلات بین زنجیره‌ای در سریع‌ترین حالت انجام شود.

مزایا:

  1. حفظ اطلاعات تراکنش‌ها
  2. انتقال توکن بین بلاک‌چین‌ها

معایب:

  1. کارمزد ۱۰۰ هزار REN برای مبادله نودها

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

اگر به سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال علاقه دارید بهتر است پیش از هر اقدامی مقاله «بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی» را مطالعه کنید.

 

 

 

best-defi-platforms-3

۳. میکر دائو

پلتفرم میکر دائو (MakerDAO) ترکیبی از استیبل‌کوین دای (DAI) و ارز میکر (MKR) است. به‌طورکلی، از میکر دائو برای وام‌دهی، وثیقه‌گذاری و تعامل با اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز استفاده می‌شود. در این پلتفرم، تراکنش‌های همتا به همتا با حفظ تمام اطلاعات و فراهم‌آوردن امنیت بالا برای سرمایه‌‎گذاران انجام می‌شود. میکر دائو با ارزشی معادل دلار آمریکا، نقش تأثیرگذاری در اکوسیستم‌های دیفای دارد.

مزایا:

  1. وثیقه‌گذاری در اکوسیستم‌های دیفای
  2. سودآوری مناسب

معایب:

  1. قیمت بالا

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

به بازار کریپتو علاقه دارید، اما نمی‌دانید کدام ارزهای دیجیتال بازده بهتری دارند، مقاله «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری» را از دست ندهید!

 

 

 

best-defi-platforms-4

۴. آوالانچ

در پلتفرم آوالانچ (Avalanche) برای انجام معاملات دارایی‌های غیرمتمرکز، از مکانیزم اجماع استفاده می‌شود. این پلتفرم متن‌باز، بسیار مقیاس‌پذیر بوده و از سرعت بالایی هم برخوردار است. علاوه بر معاملات مربوط به امور مالی غیرمتمرکز، ارائه بازی‌های وب ۳ و توکن NFT هم از کاربردهای آوالانچ هستند. توکن آوالانچ “AVAX” نام دارد که قابلیت استیکینگ و پرداخت هزینه تراکنش‌ها را دارد. ارائه پاداش به سهام‌داران هم توسط این توکن انجام می‌شود.

مزایا:

  1. مقرون‌به‌صرفه بودن
  2. انجام تراکنش‌ها زیر ۱ ثانیه

معایب:

  1. سرعت پایین

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

 

 

 

best-defi-platforms-5

۵.یونی سواپ

در پلتفرم یونی‌سواپ (Uniswap) از توکن بومی UNI استفاده می‌شود. این پلتفرم، سازگاری بالایی با انواع والت‌ها و توکن‌ها دارد. با کمک یونی‌سواپ، کاربران می‌توانند کارهای مختلفی چون لیست‌کردن توکن‌ها در صرافی و ایجاد استخرهای جدید برای نقدینگی را انجام دهند. اگر به دنبال پلتفرمی هستید که بتوانید اتریوم و توکن‌های ERC20 را به‌صورت خودکار مبادله کنید، یونی‌سواپ را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

مزایا:

  1. حفظ کلیدهای خصوصی
  2. استخراج نقدینگی
  3. ثبت تراکنش‌ها با استفاده از شبکه اتریوم

معایب:

  1. هزینه بالا

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

 

 

 

best-defi-platforms-6

۶. آزموسیس

پلتفرم آزموسیس (Osmosis) یک صرافی از نوع غیرمتمرکز محسوب می‌شود. نحوه عملکرد آزموسیس در زمینه تراکنش‌های مختلف به‌صورت بین زنجیره‌ای است. ارزش دارایی‌های بومی این پلتفرم، بیش از ۱۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است. توکن بومی این پلتفرم “OSMO” نام دارد که از کارایی‌های مختلفی چون استیکینگ و اعطای پاداش برخوردار است. در کل، این پلتفرم قدرتمند از استخرها و امکانات مختلفی برخوردار است که کاملاً متناسب با نیازهای سرمایه‌گذاران طراحی شده است.

مزایا:

  1. امکان ایجاد استخرهای نقدینگی با چند نسبت
  2. شرکت هم‌زمان در استیکینگ و استخراج نقدینگی

معایب:

  1. آزمایشی بودن برخی از امکانات و قابلیت‌های آن

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

 

 

 

best-defi-platforms-7

۷. فرکس

پلتفرم فرکس (Frax) به‌صورت یک سیستم استیبل‌کوین طراحی شده است. عملکرد فرکس به‌صورت مقیاس‌پذیر و الگوریتمی است. فرکس از نظر ارزش بازار، ۲۴۰ میلیون دلار را به خود اختصاص داده است. از خصوصیات منحصربه‌فرد فرکس این است که با برخورداری از پشتوانه فیات، امکان عرضه ثابت را فراهم کرده است. تأمین نقدینگی، اعطا و دریافت وام، حاکمیت و تخصیص کارمزد تنها چند نمونه از کاربردهای توکن بومی FRAX است. ارزش این توکن معادل ۱ دلار در نظر گرفته شده است.

مزایا:

  1. وثیقه‌گذاری در اکوسیستم‌های دیفای

معایب:

  1. وابستگی بیش از حد به بلاک‌چین اتریوم

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

 

 

 

best-defi-platforms-8

۸. پنکیک سواپ

پلتفرم پنکیک سواپ (PancakeSwap) در سال ۲۰۲۰ ایجاد شد. در حال حاضر، حجم مبادلات روزانه آن به ۲۳۲۰۸۷۴۴۰۷ دلار می رسد. توکن بومی این پلتفرم “کیک” نام دارد که با ارائه نقدینگی یا استیکینگ می‌توانید آن را به صورت پاداش دریافت کنید. جالب است بدانید که پنکیک سواپ با قرار گرفتن در لیست برترین رمزارزها، یک رقیب جدی برای یونی سواپ به شمار می‌آید. با استفاده از این پلتفرم می‌توانید مبادله توکن را به طور مستقیم و بدون هیچگونه واسطه‌ای انجام دهید.

مزایا:

  1. کاربردهای مختلف توکن بومی
  2. ییلد فارمینگ

معایب:

  1. احتمال بروز مشکلات امنیتی

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

 

 

 

best-defi-platforms-9

۹. یوما

پلتفرم یوما (UMA) امکان طراحی توکن‌های مصنوعی ERC-20 را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده است. همین قابلیت باعث شده است تا کاربران قادر به ردیابی قیمت هر نوع کالایی باشد. این پلتفرم از رویکردهای مختلفی برای ارائه پاداش به کاربران استفاده کرده است که می‌توان به مشارکت در تصمیم‌گیری اشاره کرد. توکن بومی این پلتفرم “UMA” نام دارد که از قابلیت‌هایی چون امکان ایجاد توکن‌های مصنوعی برخوردار است.

مزایا:

  1. ارائه پاداش برای مشارکت

معایب:

  1. عدم توسعه به‌صورت کامل

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

 

 

 

best-defi-platforms-10

۱۰. فانتوم

پلتفرم فانتوم (Fantom) از ابزارها و سیستم‌های پیشرفته‌ای برای یکپارچه‌سازی DApp موجود برخوردار است. افزایش عرضه در گردش فانتوم از طریق اعطای جوایز سهام انجام می‌شود. ارائه خدمات دیفای در این پلتفرم با استفاده از الگوریتم DAG انجام می‌شود که تراکنش‌هایی سریع، بسیار مقیاس‌پذیر و با کارمزد پایین را به دنبال دارد. توکن اصلی این پلتفرم “FTM” نام دارد که می‌توان از آن در دو شبکه اتریوم و بایننس استفاده کرد.

مزایا:

  1. سیستم پاداش استیکینگ
  2. سود بالا

معایب:

  1. تعداد محدود اعتبارسنج‌ها

 

راه‌های ارتباطی:

مشاهده سایت اصلی

سخن پایانی

پلتفرم‌های دیفای در کنار تمام مزایا و امتیازاتی که دارند، باز هم استفاده از آنها چالش‌های خاصی را پیش روی سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد. همان‌طور که می‌دانید، هیچ نظارتی توسط اشخاص ثالث یا نهادها بر روی این پلتفرم‌ها انجام نمی‌شود؛ بنابراین، در هنگام استفاده از این پلتفرم‌ها به چالش‌هایی چون ریسک‌های نرم‌افزاری و نظارتی هم توجه داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا