لیست ۱۰ تا از بهترین صرافی ارز دیجیتال خارجی + لینک ورود به سایت اصلی
صرافیهای ارز دیجیتال خارجی با هدف تسهیل معاملات ارزهای دیجیتال شکل گرفتند و در حال حاضر هم به پلتفرمی امن برای سرمایهگذاران تبدیل شدهاند. تریدرهای ایرانی برای استفاده از خدمات صرافیهای خارجی، با چالشهای مختلفی روبرو هستند.
قوانینی که برای احراز هویت مشتری در نظر گرفته شده است و همچنین، محدودیتهایی که بعضی از صرافیهای ارز دیجیتال خارجی برای ایرانیان در نظر میگیرند، همگی باعث شده است که انتخاب پلتفرم خارجی کار سختی باشد. “ارزنو” با درنظرگرفتن مهمترین خصوصیات، بهترین صرافیهای خارجی را به شما معرفی میکند.
خصوصیات بهترین صرافیهای ارز دیجیتال خارجی
- ارائه خدمات پشتیبانی به کاربران ایرانی
- تضمین امنیت
- نمایش قیمت به روز ارزهای دیجیتال
- پشتیبانی از تعداد زیادی از ارزهای دیجیتال
- سرعت بالای تراکنشها
- نقدینگی بالا
- دریافت کارمزد مناسب
۱. کوین لوکالی
کوین لوکالی (Coinlocally) یکی از بهترین صرافیهای ارز دیجیتال خارجی است. معامله بدون احراز، ارائه خدمات به ایران و پشتیبانی از بازار فیوچرز از جمله خصوصیات مثبت این صرافی است. امکانات این صرافی شامل خرید ارز با انواع کارتهای اعتباری، امکان ایجاد اکانت آزمایشی، معامله در بازار فارکس و غیره میشود. پشتیبانی کوین لوکالی شامل چت آنلاین، تماس و ارسال ایمیل میشود. میزان کارمزد کوین لوکالی برای معاملات اسپات ۰.۱% و در معاملات فیوچرز هم از ۰.۰۲% تا ۰.۰۵% تعیین شده است.
مزایا:
- فعالیت بدون احراز هویت
- پشتیبانی از بیش از ۶۰۰ ارز دیجیتال
- اهرم معاملاتی ۱:۱۰۰ در حساب VIP
معایب:
- لیست نشدن در سایت هایی مثل کوین مارکت کپ
راههای ارتباطی:
- تلگرام: Coinlocally
- پینترست: coinlocally_exchange
- اینستاگرام: coinlocally
- توییتر: coinlocallyclyc
۲. بایننس
بایننس (Binance) یکی از بهترین صرافیهای ارز دیجیتال خارجی است. پشتیبانی از بیش از ۳۵۰ رمزارز، کارمزد پایین تراکنش ها و امنیت بالا تنها تعدادی از امتیازات این صرافی هستند. این صرافی، طرحهای مختلفی برای اهدای جوایز دارد که شامل در نظر گرفتن تخفیفات ویژه، بلیط قرعه کشی و توکن هدیه می شود. بایننس برای محافظت از اطلاعات حساب و تراکنشها از تکنولوژی رمزنگاری استفاده میکند. از سال ۲۰۲۱، فرآیند احراز هویت برای استفاده از این صرافی اجباری شده است.
مزایا:
- حجم بالای مبادلات ارز دیجیتال
- پشتیبانی از واریز و برداشتهای فیات
معایب:
- عدم برخورداری از پشتیبانی بهصورت تلفنی
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: binance
- فیسبوک: facebook
- لینکداین: linkedin
- توییتر: twitter
- تلگرام: BinanceExchange
- یوتیوب: BinanceYoutube
- دیسکورد: discord
اگر قصد دارید بیشتر با کیف پولهای دیجیتال آشنا شوید میتوانید همین الان مقاله «بهترین کیف پولهای ارزدیجیتال» را مطالعه کنید.
۳. کوکوین
صرافی ارز دیجیتال خارجی کوکوین (Kucoin) در سال ۲۰۱۳ تأسیس شده است. این صرافی برای فعالیت در بازار اسپات، مارجین و فیوچرز مناسب است. کارمزد در نظر گرفته شده توسط این صرافی، ۰.۱ درصد است. خدمات وامدهی، استیکینگ و معاملات همتا به همتا از جمله سرویسهای ارائه شده در این صرافی است. پشتیبانی کوکوین از کاربران بهصورت چت آنلاین، ارسال تیکت، گروه تلگرام و همچنین، یک مرکز پشتیبانی انجام میشود.
مزایا:
- معامله NFT
- ارائه API
معایب:
- کاربرپسند نبودن پلتفرم
راههای ارتباطی:
- لینکداین: linkedin
- توییتر: KuCoinCom
- یوتیوب: KuCoinExchange
- دیسکورد: kucoinofficialserver
- گیتهاب: Kucoin
۴. کوینکس
صرافی ارز دیجیتال خارجی کوینکس (CoinEx) انتخاب بسیاری از تریدرهای ایرانی است. ارائه خدمات به کاربران ایرانی بدون احراز هویت و پشتیبانی از زبان فارسی باعث شده است که کوینکس بهسرعت در بین ایرانیان محبوب شود. معاملات فیوچرز، مارجین، اسپات، وامدهی و استیکینگ تنها چند نمونه از خدمات این صرافی است. کوینکس تمامی ابزارهای معاملهگری را در اختیار دارد.
مزایا:
- پشتیبانی کامل از زبان فارسی
- برخورداری از ۱۶۰۰ نماد معاملاتی
معایب:
- برخورداری از گزینههای محدود برای کسب سود
راههای ارتباطی:
- تلگرام: CoinExOfficialEN
۵. بای بیت
صرافی ارز دیجیتال خارجی بای بیت (Bybit) قانون احراز هویت را برای برداشت روزانه ۲ بیتکوین لغو کرده است و کاربران برای دسترسی به سقف معاملاتی بیشتر، باید در این صرافی ثبتنام کنند. ربات معاملهگر، لانچ پد، معاملات آپشن و معاملات مشتقات از جمله امکانات و خدمات ارائه شده بای بیت است. این صرافی برای برداشت روزانه، سه سطح را تعیین کرده است و در سطح آخر میتوان تا ۱۰۰ بیتکوین را در روز برداشت کرد.
مزایا:
- امکان فعالیت در بازار فیوچرز
معایب:
- تنوع پایین رمزارزها
راههای ارتباطی:
- فیسبوک: Bybit
- لینکداین: bybitexchange
- توییتر: Bybit_Official
- تلگرام: BybitEnglish
- یوتیوب: Bybit
- دیسکورد: discord
۶. بلاک فای
صرافی ارز دیجیتال خارجی بلاک فای (BlockFi) بهعنوان یک بانک رمزنگاری در نظر گرفته میشود. این صرافی خدماتی چون کارگزاری و وامدهی را به کاربران خود ارائه میدهد. از نظر کارمزد، تا ۱% اسپرد در هر معامله تعیین شده است. بلاک فای از تراکنشهای مربوط به خرید، فروش، مبادله، ارسال، برداشت و دریافت پشتیبانی میکند. از نظر پشتیبانی از مشتری هم بلاک فای گزینههای متنوعی دارد.
مزایا:
- برخورداری حسابهای سودآور
معایب:
- پشتیبانی از ۸ رمزارز
راههای ارتباطی:
۷. کوین بیس
صرافی ارز دیجیتال خارجی کوین بیس (Coinbase) دو پلتفرم اختصاصی برای معاملات در نظر گرفته است. پلتفرم کوین بیس برای تریدرهای مبتدی و پلتفرم کوین بیس پرو (Coinbase Pro) برای سرمایهگذاران حرفهای مناسب است. کوین بیس از انواع استیبلکوینها، میمکوینها و شتکوینها پشتیبانی میکند. در این صرافی امکان پرداخت به روش دبیت کارت فراهم شده است.
مزایا:
- برخورداری از استاپلاس برای تعیین سود و ضرر
- امنیت بالا
معایب:
- کنترل کلید خصوصی مشتریان
راههای ارتباطی:
اگر علاوه بر مبحث ارزهای دیجیتال و صرافیها علاقه دارید با بروکرهای فارکس آشنا شوید، خواندن مطلب «بهترین بروکرهای فارکس» را به شما پیشنهاد میکنیم.
۸. کراکن
صرافی ارز دیجیتال خارجی کراکن (Kraken) با امکانات و خدمات متفاوت خود توانسته است در لیست پرطرفدارترینها قرار بگیرد. شما در کراکن از امکاناتی چون مدیریت حساب، رمزنگاری PGP و باگ بانتی برخوردار هستید. باگ بانتی به ارائه پاداش به کاربران از طریق اطلاعرسانی در مورد باگهای صرافی اشاره دارد. کراکن، پشتیبانی خود را بهصورت چت و ایمیل در ۲۴ ساعت از شبانهروز ارائه میدهد.
مزایا:
- برخورداری از چند بازار در بخش معاملات آتی
- استیکینگ
معایب:
- پشتیبانی از تعداد محدود رمزارزها (۱۸۵ عدد)
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: krakenfx
- فیسبوک: KrakenFX
- لینکداین: krakenfx
- توییتر: krakenfx
- تلگرام: kraken_exchange_official
- یوتیوب: KrakenCryptoExchange
۹. جمینی
صرافی ارز دیجیتال خارجی جمینی (Gemini) در رتبه ۱۳ از ردهبندی سایت کوین مارکت کپ قرار دارد. جمینی خدمات خود را فقط به کاربرانی ارائه میدهد که فرایند احراز هویت را پشت سر گذاشتهاند. یکی از نکات مهمی که باید توجه داشته باشید، مسئله پرداخت کارمزد جداگانه برای استفاده از خدمات جانبی است. جمینی فاقد بازار معاملات مارجین و فیوچرز است و به کاربران ایرانی خدماتی ارائه نمیدهد.
مزایا:
- امنیت بالا
معایب:
- کارمزد ۰.۴ درصد
- نداشتن پشتیبانی آنلاین
راههای ارتباطی:
- اینستاگرام: gemini
- لینکداین: geminitrust
- توییتر: gemini
- یوتیوب: GeminiTrust
۱۰. کریپتو دات کام
صرافی ارز دیجیتال خارجی کریپتو داتکام (Crypto.com) از نقدینگی بالایی برخوردار است. در کریپتو داتکام، خدمات وامدهی به شما ارائه میشود که میتوانید ارزهای دیجیتال خود را در استخرهای صرافی بهعنوان وثیقه سپرده بگذارید. در بخش تریدینگ بات این صرافی، امکان استفاده از ربات ارز دیجیتال برای تریدرها فراهم شده است. برای انجام معاملات در این صرافی هم میتوانید با ارز فیات و هم با ارز دیجیتال اقدام کنید.
مزایا:
- امنیت بالا
- زیرساخت قدرتمند
معایب:
- پشتیبانی ضعیف
راههای ارتباطی:
- فیسبوک: CryptoComOfficial
- لینکداین: cryptocom
- توییتر: cryptocom
- دیسکورد: cryptocom
سخن پایانی
اکثر صرافیهای ارز دیجیتال خارجی با اجباری کردن احراز هویت، محدودیتهایی را برای کاربران ایرانی در نظر گرفتهاند. اگر با وجود این محدودیتها همچنان به دنبال صرافیهای خارجی هستید، بهتر است از خدمات صرافیهایی استفاده کنید که سختگیریهای کمتری دارند. کوکوین و کوینکس دو تا از صرافیهایی هستند که به کاربران ایرانی پیشنهاد میشود.